3 pasi importanti in pregatirea tenului pentru machiaj



Secretul unui machiaj reusit este un ten bine ingrijit. Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti inaintea oricarui tip de machiaj este pregatirea corecta a tenului.



Pasul1:Curatare
Este foarte important sa ne demachiem atat dimineata cat si seara. Demachiantul (sub forma de gel, lapte, spuma etc) indeparteaza impuritatile si machiajul. Impuritatile pot insemna atat praf, cat si celulele moarte de la suprafata pielii si excesul de sebum, responsabile pentru aparitia punctelor negre.
Ce-i de facut? Aplicati o cantitate mica de produs pe o discheta demachianta si masati delicat, in sens circular, pe intreaga fata.



Pasul 2: Tonifiere
Aplicarea unei lotiuni tonice este un pas foarte important in ritualul de ingrijire a pielii. Acesta indeparteaza resturile de demachiant, asperitatile pielii si mentine echilibrul natural de hidratare al pielii. Revigoreaza si tonifica instantaneu tenul.



Pasul 3: Hidratare
Crema de zi ofera pielii ingrijirea de care are nevoie, stabilizand echilibrul natural si protejandu-l impotriva poluarii si a radiatiilor UV. Este foarte important sa folosim o crema hidratanta potrivita tipului nostru de ten (normal, gras, uscat, mixt). Ofera-ti un moment de rasfat si maseaza delicat crema pe intreaga fata.