Sfaturi pentru machiajul de mireasa



Se apropie ziua nuntii tale. Ti-ai ales rochia, diadema, voalul, pantofii, poseta, bijuteriile, buchetul de flori si coafura. Stii cat de important este machiajul? El te ajuta sa fii remarcata, admirata si sa stralucesti. Cand iti alegi machiajul tine cont si de stilul rochiei astfel incat sa se asorteze cu frumusetea si gratia ei.


Daca urmeaza sa te casatoresti si ai ales sa iti faci machiajul singura sau vei apela la un specialist, iata cateva sfaturi de care ar trebui sa tii cont:


1. Machiajul din ziua nuntii trebuie sa fie rezistent, sa te puna in evidenta si sa arate foarte bine in poze. Multe mirese, din dorinta de a fi perfecte, au tendinta de a exagera cu cantitatile de machiaj.


2. In cazul machiajului de mireasa nu este momentul sa incerci look-uri care sunt la moda sau care sunt total diferite fata de machiajul pe care il porti de obicei. Nu experimenta tocmai acum!


3. Tenul neted, cu un aspect satinat, va fi punctul de start al machiajului din ziua nuntii tale. Foloseste un fond de ten potrivit tipului tau de ten, iar in cazul unei rochii decoltate estompeaza fondul de ten si in zona gatului; aplica un anticearcan in culoarea si textura potrivita tie, iar la final fixeaza cu o pudra .


4. Pentru a contura sau pentru a corecta forma fetei, poti aplica un fard bronzant in zonele unde este necesar. Foloseste un blush in nuante de roz sau piersica pentru a capata un aspect fresh.


5. Definieste sprancenele folosind un creion pentru sprancene sau un fard in culoarea potrivita nuantei tale.


6. Pentru machiajul ochilor este bine sa eviti fardurile si texturile cremoase, daca vrei sa ai un machiaj rezistent. Alege farduri compacte in texturi mate. Poti contura baza genelor cu ajutorul unui creion dermatograf sau a unui eyeliner.


7. Mascara pentru machiajul miresei va fi intotdeauna waterproof .


8. Poti opta pentru gene false in cazul in care este necesar. Au un efect spectaculos.


9. Buzele in tonuri de roz, piersica, trandafiriu sau pruna sunt o alegere potrivita pentru o mireasa. Pastreaza rujul in poseta pentru a-ti reimprospata machiajul buzelor ori de cate ori este nevoie.

10. Este foarte important sa creionezi mai intai buzele pentru un efect de durata.